Lägesupdate!

Ja det har gått några dagar sen det hände något här..

I lördags kördes det distans, bestämde mig för att åka ut till Pasis koja som ligger mitt ute i ödemarken utanför Ockelbo, ritade upp en väg och la in som bana på min Garmin. Hittade dit utan större problem!

Drack en kopp kaffe och surrade lite innan jag vände hemåt, blev i princip samma väg tilbaka. Slingan jag hade planerat gick förbi min bror som höll på och grävde ner fiberkabel för eget bruk, så där fick jag stanna och hjälpa till i någon timme.. Klockan drog iväg en hel del och var väl ca 18 när jag började rulla hemåt dom sista 2milen i mörker…utan lampa.

Kom hem utan några incidenter, tur att man hittar på skogen utan lyse, men lite väl spännande ibland 😉

Blev lite drygt 12mil och 5 timmar cykling.

Sprang den härliga reflexrundan vi har här hemma i skogen i måndags, tror vi var 5st som drog iväg ch höll ihop i ca3km innan jag ville gasa. Riktigt kul att springa i obanad terräng och på stig. Pga en felnavigering av gruppen i början så blev det en extra loop på kanske 10minuter.

Riktigt kul träning, kom och var med!

Gymmet väntar idag, ses och hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s