Hunting mode!

Gokväll! 

Har ju planerat en lite lugnare vecka nu, därför blir det inte så hårda pass utan lite lugnare myscykling typ. 

Var tvungen att prova Sworks skorna idag så det vart en sväng med rätt mycket asfalt och lite stigletande i Valbo. På vägen till Valbo så fick jag syn på en racercyklist i fjärran och hjärnan slog likt en varg om till jaktläge fastän jag skulle ta det lugnt, men alltid kul att jaga racers med mtbn! 

Det tog inte lång tid förrän jag kom ikapp hen och låg bakom i nån minut innan jag gick om och skulle dra lite men jag blev ensam… Imorgon blir det lite fullfart i skogen, behöver komma in i skogsåkandet lite mer. 

Hörs!

2 reaktioner på ”Hunting mode!

  1. Hahaha…. Exakt samma här(men jag kör jur racer då). Så fort jag ser en cyklist, så ska jag jaga ifatt och helst köra förbi med riktigt hög fart för att förnedra lite… Går inte att låta bli:D
    Blir väl dock en motivationskälla på pass där man kör ensam..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s