Distans igår, vila idag

Rullade distans igår med ett gäng ifrån Gävle, bland annat Henke Haglund. Hade riktigt fin medvind in till Gävle, snittade 27.5km/h på dom 21km. Väl i Gävle så blev det extremt lugnt tempo då det var lite blandad kvalite på åkarna. Började till och med att snöa rätt ordentligt när vi var ute i skogen någonstans.. På vägen hem så hade jag den värsta motvinden jag upplevt, körde på hårt en stund i den men lugnade mig lite efter ett tag.

Väl hemma så var det bara att fylla på med mat och ta en stödvila. Åkte sedan iväg och lirade innebandy ett par timmar.

Vilodag idag, men passar på att kolla reprisen på Öijers försök på Kompiskampen. Kolla in det, 20min självplågan på 355.2w!! Själva rejset börjar vid 24:40. Länk till hans 20min maxning finner ni här!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s