Återupplivning på gång!

Halloj! 

Har ju varit dåligt med text här ett tag nu och det beror mestadels på lathet (och även lite pga dåligt med tid, men mest lathet!) men nu är tanken att jag ska försöka uppdatera lite oftare, sen om ni vill läsa skiten det är ju upp till er! 😂

Har ju kört ett par långlopp som jag tänkte sammanfatta lite kort nu. 

Vi börjar med Mörksuggejakten. Hängde med bra uppför backen, körde om folk nästan hela vägen upp, kändes dock lite på toppen men jag lyckades återhämta mig rätt fort. Tyckte vi låg ihop i en tt bra klinga hela vägen tills det var ca 10km kvar då jag tog slut, Claes (som vann H-50 klassen) gick ifrån med några till och jag fick försöka ta mig i mål solo vilket jag lyckades, tappade inget placeringsmässigt vilket jag får vara nöjd med! 

38a i Elit och 68a totalt. 

Helgen efter (förra helgen) så var det BL Loppet i Näsviken. Hade förhoppningen om att kunna ligga med i täten. 

Låg med i täten och drog även en del i första backen upp, in på första stigen så fick en kille (kommer inte ihåg namnet) en lucka och lyckades dra ifrån oss andra. Vi blev en klunga på ca 5-6st som jobbade för att komma ikapp, dock så var det jag, Jens W och Mikael som gjorde största jobbet. 

Efter ca 30min kom vi ikapp utbrytaren och då bestämde han sig för att gå på lite igen, Jens lyckades kasta sig på hjul och även Mikael, jag fick en lucka upp på ca 40m rätt fort i backen. Den andra killen dom åkte led mig då orkade inte hänga med i Mutt tempo och fick släppa, jobbade hårt själv gör att komma ikapp dom 3 vilket jag till slut lyckades med. Väl ikapp så körde vi i klunga tills det var ca 8km kvar i en lång rak utförskörning nerför ett gammalt liftspår. Regnet veckan före hade skapat en mindre fors med lera och blandade stenar. Tappade dom 3 igen och kom aldrig ikapp riktigt igen. Rullade i mål solo på en 4e plats, 1:40 efter segrande Mikael. 

Riktigt nöjd med placeringen, även att jag lyckades med att komma ikapp dom helt själv! Farten på platten börjar komma! 👍

Dagen efter BL Loppet lyckades jag få en förkylning i kroppen, tråkigt! 

Kände mig bättre i torsdags, pulsen visade detsamma. Vilade torsdagen och tränade idag (fredag) kändes riktigt bra!  

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s