Racereport Engelbrektsturen

Tänkte skriva lite om gårdagens race i Norberg. Hängde med fint i klungan i början på racet till strax efter första stigningen i Klackberg där jag tyvärr gick ikull och fick syna leran lite närmare.. Ingen större fara bara att hoppa upp och gasa på igen. Tappade tyvärr lite av den fina farten jag hade men lyckades jaga ikapp dom jag åkte med före. Låg och åkte i klunga med Jeppman till och från. Hade tyvärr svårt att få kroppen att gå riktigt hårt. Kom ikapp en ensam Jeppman som hade lyckats gått ifrån på sista stigen, försökte spurta ner han på upploppet men drog lös foten ur pedalen så det var bara att rulla in i mål.

  
Riktigt kul bana trots vädret och föret.

Vi får se hur det blir med race framöver, Finnmarksturen lockar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s