Race report FMT och lite annat

Tänkte att jag skulle skriva lite om hur årets Finnmarkstur gick för min del. 

Vädret var ju riktigt underbart, med strålande sol och grymma stigar. 

Jag hade lite problem i början, kroppen kändes seg och klen, men efter ca 8km så började den fatta att jag inte tänkte ge upp. Varefter kroppen börjades kännas bättre så körde vi ikapp en del i min klunga. 

Alla backar (det är ju några stycken) kändes faktiskt riktigt bra. Låg i klunga med Per Kumlin och Jennie Stenerhag (som vann damer elit) sista 25km ungefär. Gick ifrån stora delar av klungan i sista långa stigningen. Blev omkörd av Wengelin som hade punkat och krånglat. Försökte hänga på hans hjul in på stadion men han är ju hyfsat stark så fick släppa. 

Allt som allt så vart det ändå en hyfsad tur där jag kapade fjolårets tid med 10min vilket såklart känns bra! 

Rullade lite lugnt igår med Lars och lekte lite i Högbo MTB arena

Ikväll drog Gästrike Cupen igång igen efter sommaruppehållet. Många stora åkare borta i elitklassen men cykelvasa-kungen Landström var med och även landslagsaktuella Emil Hedlund. Tappade täten i en riktigt grisig backe med massa lös sand och hamnade i en andra klunga. Vi körde på rätt bra och slogs om placeringarna 4-7. Lyckades kriga mig in på en 6:e plats efter Jonas Palmberg. 

Jäkligt långt inlägg, men jag hoppas ni håller er vakna till slutet… 

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s