Cykelvasan….

Som många av er kanske vet så var vi några stycken (minst 100) som lyckades köra fel på Cykelvasan igår bland annat Per Kumlin, tänker inte kasta skit på någon eller så men lite beklagligt är det ju att det saknas flaggvakter när en rätt så stor väg ska korsas. För 1300:- kräver då jag mer än samma klass som GästrikeCupen här hemma….

För egen del så blev det en avstickare på nätta 5km och nästan exakt 10min i tid på bara den grejen. Hade min högsta fart på hela loppet nerför den backen, 57,7km/h! Att man dessutom tappar motivation, jämnstarka åkare och måste köra om nästan konstant är en annan aspekt.

Att dessutom våran största stjärna på den internationella scenen, Jenny Rissveds låg 7sek framför mig och åkte med i samma tåg är bedrövligt rent ut sagt, hon låg vid kontrollen i Evertsberg visserligen 5a i Damklassen, men ändå!

Bilden nedan är ifrån GPS trackingen som Vasaloppet så fint hade i år.

CV90

Jenny är ju till och med utanför kartan, detta är precis innan hon vänder.

Benen kändes ändå hyfsade… Men 3:11 är inte riktigt vad jag siktade på.

Vi får se hur jag gör med detta spektakel till tävling nästa år, suget finns absolut inte just nu. Om det kommer att finnas nästa år, förmodligen inte….

En rolig sak dock var att Jennie Stenerhag vann på…… en Lauf! 😀

Mora 150815 Målgång CykelVasan Jennie Stenerhag och Hovdenak, Hildegunn Gjertrud (NOR) Foto Nisse Schmidt

Foto Nisse Schmidt

Riktigt kul att det börjar dyka upp fler i Sverige, ändå var det många som jag pratade med uppe i Lindvallen på fredagen som inte hade sett den förut. Alltid kul att prata med folk, haffa mig och be om ett test om vi stöter ihop någon gång någonstans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s